Toppers

Pemain badminton nombor satu negara yang juga pemain nombor 1 dunia masakini merupakan antara pemain perseorangan terbaik yang pernah dilahirkan dalam sukan badminton tanahair. Kejayaan demi kejayaan yang dirangkul beliau dalam kejohanan yang...

Hotness:
Like this:
Average: 10 (1 vote)
State:
Pulau Pinang
Hoteness and Ranking overall: 1

Bersebelahan dengan Restoran Mee Ketam dekat dengan UNISEL ni.... ada pulak Restoran Bisik-Bisik... pun penuh jugak dengan pelanggan...

Specialties nye adalah Mee Bandung Udang Galah, Resepi Muar...

Hidangan pilihan 'Jalan-...

Hotness:
Like this:
Average: 8 (1 vote)
State:
Selangor
Hoteness and Ranking overall: 2

Datuk Nicol Ann David is a Malaysian female professional squash player. She is currently ranked world number 1 in women's squash, and is the first Asian woman to achieve this. She won the British Open title in 2005, 2006 and 2008, as well as...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (5 votes)
State:
Pulau Pinang
Hoteness and Ranking overall: 3

semasa kecil saya suka sekali kalau dapat menikmati roti (panggilan orang utara pada biskut). semuanya memberi kenikmatan yang rasanya sama dengan KFC atau McD ketika ini pada anak-anak saya. biskut ini bermusim sifat popularnya. satu ketika...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (1 vote)
State:
Kuala Lumpur
Hoteness and Ranking overall: 4

Selalu cerita tentang restoran-restoran sekitar Lembah Klang je. Kali ni aku lari jauh sikit la, nak cerita tentang restoran kat Batu Pahat pulak, kampung Dude.

Aku memang bersyukur gila dapat kahwin dengan Dude yang memang orang Batu...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (1882 votes)
State:
Johor
Hoteness and Ranking overall: 5

If you're a fan of Biryani rice, then you should reconsider!

Located at the Diplomatic Precint (aka Precint 15) is probably the best restaurant in Putrajaya; Mr Kabab (yes, with an "a" instead of an "e") &...

Hotness:
Like this:
Average: 10 (7306 votes)
State:
Putrajaya
Hoteness and Ranking overall: 6

ingat nak lunch hala ke airport aje sudah
tetiba tingat masak lemak cili api telor itik yang cukup sedap
kedai tepi jalan belah kanan lepas bandar seriemas, dekat area perkuburan islam
kedai tu kalau korang lalu mmg biasa2 aje,...

Hotness:
Like this:
Average: 10 (30 votes)
State:
Negeri Sembilan
Hoteness and Ranking overall: 7

Azizulhasni Awang

was born on 5 of January 1988 in Dungun,Terengganu, MALAYSIA is a track cyclist representing MALAYSIA . He is a flag bearer for Malaysian team in Beijing Olympic Games.
Azizulhasni,winner of gold medals in keirin...

Hotness:
Like this:
Average: 8 (3 votes)
State:
Kuala Lumpur
Hoteness and Ranking overall: 8

Started off with interest in cafe racer bikes, two neighbour become close friends and start building their own custom bikes. Azree Zo and Rockers Racer was a total stranger at the very beginning but bump into each others while riding at their...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (1 vote)
State:
Hoteness and Ranking overall: 9

Kali kedua ke Terengganu barulah berjaya ke tempat membuat keropok lekor terkenal di Seberang Takir iaitu Keropok Lekor Bukit Tok Beng @ Keropok Tok Beng @ BTB2209. Yalah, kalau ke Terengganu tak sah kalau tak makan keropok lekor sedap kan....

Hotness:
Like this:
Average: 8 (1 vote)
State:
Terengganu
Hoteness and Ranking overall: 10

Pages