Toppers

Selalu cerita tentang restoran-restoran sekitar Lembah Klang je. Kali ni aku lari jauh sikit la, nak cerita tentang restoran kat Batu Pahat pulak, kampung Dude.

Aku memang bersyukur gila dapat kahwin dengan Dude yang memang orang Batu...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (997 votes)
State:
Johor
Hoteness and Ranking overall: 11

semasa kecil saya suka sekali kalau dapat menikmati roti (panggilan orang utara pada biskut). semuanya memberi kenikmatan yang rasanya sama dengan KFC atau McD ketika ini pada anak-anak saya. biskut ini bermusim sifat popularnya. satu ketika...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (1 vote)
State:
Kuala Lumpur
Hoteness and Ranking overall: 12

Mengikut dari pembacaan aku dlm blog2, Tabur West lebih senang berbanding Tabur East. Tapi bagi aku, Tabur West ni lagi susah dari Tabur East. Seramai 21 orang yg mengikuti aktiviti ini. Kami semua berkumpul di BHP Taman Melawati. Kalau ikut...

Hotness:
Like this:
Average: 7.4 (5 votes)
State:
Selangor
Hoteness and Ranking overall: 13

Raya tahun ni aku cuti lama sikit daripada tahun-tahun sebelum ni. Tapi anak-anak buah aku mula sekolah awal. Hari raya ke 5 dah mula bersekolah. Jadi aku kenalah layankan kerenah mereka ni yang sejak dari mula jumpa aku sibuk nak ajak aku mandi...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (1 vote)
State:
Pahang
Hoteness and Ranking overall: 14

Handmade leather products, homegrown in Malaysia

Rushai Leather
Lot 1-12, First Floor,
Plaza Alam Sentral Shah Alam,
40000 Shah Alam, Selangor.

Rushai Leather
Lot 1.32, First Floor,
Anggerik Mall,...

Hotness:
Like this:
Average: 4 (4 votes)
State:
Hoteness and Ranking overall: 15

Started off with interest in cafe racer bikes, two neighbour become close friends and start building their own custom bikes. Azree Zo and Rockers Racer was a total stranger at the very beginning but bump into each others while riding at their...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (1 vote)
State:
Hoteness and Ranking overall: 16

Local brands congregation , started in 2013 touring nationwide. Supported by local indie brands such as Stroke Apparels , Underboss, Mayhem, RIB , totally creative

Hotness:
Like this:
Average: 9 (2 votes)
State:
Kuala Lumpur
Hoteness and Ranking overall: 17

Selepas balik dari Melaka, keesokannya kami sekeluarga nak menghala ke Sg. Besar pula...sebelum sampai kesana singgah dulu makan kenduri dirumah saudara sebelah suami, kenyanggggg sungguh siap meratah lagi sambal goreng tempe.

Tujuan...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (2 votes)
State:
Selangor
Hoteness and Ranking overall: 18

Kali kedua ke Terengganu barulah berjaya ke tempat membuat keropok lekor terkenal di Seberang Takir iaitu Keropok Lekor Bukit Tok Beng @ Keropok Tok Beng @ BTB2209. Yalah, kalau ke Terengganu tak sah kalau tak makan keropok lekor sedap kan....

Hotness:
Like this:
Average: 8 (1 vote)
State:
Terengganu
Hoteness and Ranking overall: 19

The past year has not been easy on Malaysians and their wallets. With the onset of taxes, removal of subsidies and instability of workforce management, stretching your dollar is just not the same anymore, especially when you desire the little...

Hotness:
Like this:
Average: 9 (2 votes)
State:
Kuala Lumpur
Hoteness and Ranking overall: 20

Pages